Skip to content

Onze afwerking laat
een diepe indruk na

Faigin is uw vakman voor een afwerking tot in de puntjes. We hanteren de meest uiteenlopende ambachtelijke én verfijnde technieken om uw drager naar uw eigen wensen af te werken. Faigin staat ook in voor de nodige logistieke ondersteuning: het verzamelen, samenstellen, sealen en verzendklaar maken van de bij ons afgewerkte producten.

 
Tot een formaat van 52 X 72 cm laseren wij volautomatisch. Geschikt voor zeer fijn snij- en graveerwerk, tssen vel en vlees of (micro) perforatie, maar ook als alternatief voor degel of cylinder omdat er geen kapvorm nodig is. Wij kunnen dit voor heel kleine maar ook grotere oplages. De enige limiet is uw creativiteit.
Tot een formaat van 92 x 62 cm met als specialiteit het stanzen van afgewerkte hard- en softcovers (kaft én/of inhoud), het stanzen in omkleefde dozen en foedralen.
We beschikken over een halfautomatische registerstansmachine waarmee we niet alleen losbladige sets maar ook softcovers én hardcovers kunnen voorzien van registerstanzingen of duimgrepen
Aanbrengen van diepdruk in covers, omkleefde dozen en foedralen.
Voor losse kaarten, geniete of gelijmde boeken. Verschillende radia mogelijk.
Voor de plastificatie van kleine en middelgrote oplages kan u rekenen op Faigin, zowel voor offset als digitaal drukwerk. U kan kiezen tussen een glanzende of matte afwerking, mat krasvrij of softtouch. Snelle service en tot een formaat 52 x 72 cm.